Hängde på dottern ut i naturen

Dotterns favoritställe är naturreservatet som vi bor granne med. Jag har fotograferat med min Olympus x-21(kompaktkamera) och min ZTE-Blade(mobil/smartphone) Observera att ingen av dem har sökare och jag chansade och bara klickade av.

Dottern var urlycklig då kossorna är där denna sommar, och även hade kalvar.

Fågeltornet, med en härlig utsikt över träsket.

 

(De två sista med ZTE-blade)

//

 Varför hamnar inte texten där jag vill ha den, under bilderna eller ovanför bilderna?!

Fredagen den 22 juli

I dag har det varit varmt och nu i kväll är det väldigt kvavt och fuktigt. Sonen sa att syrsorna sjöng så väldigt mycket så jag gick också ut men det visade sig att jag inte hörde dem om möjligt väldigt väldigt svagt och då hade jag ändå hörapparaterna på mig. Jag vet inte om jag ska bli ledsen för det, då jag alltid har tyckt att det är det bästa med sommarkvällarna (speciellt i augusti) att höra syrsornas sång. Men en viss depighet känner jag nog allt då jag inte hör syrsorna längre.

I onsdags var det 23 år sedan som sambon och jag förlovade oss. Inte direkt något vi firar, bara ett onödigt vetande. Förlovningsringarna lämnade jag in med annat guld  i våras och fick en del för. Jag använder för övrigt aldrig smycken, möjligen bara örhängen ibland. Sambon var tvungen att klippa sin ring för en del år sedan då den blev för trång och satt fast. Jag har ju haft ett sånt yrke där man inte får använda smycken så därav tog jag av den också. Det viktiga är ju att vi själva vet att vi är förlovade så varför ska man ha ringar då egentligen om inte annat för att visa omgivningen det. Men man vet aldrig vi kanske köper nya någon gång.

Jag skaffade nu i veckan ett trådlöst headset med T-slinga till min mobil och just nu är det lite ovant och nytt, det jobbiga är att när jag sätter på T-läget så hör jag min röst sämre och då höjer jag tydligen min röst. Så jag sätter bara ena hörapparaten på T-läge.

Ha en skön helg!

//