Skaffat mig en platt data skärm

För ett tag sedan så sålde elgiganten ut platta skärmar för endast 499kr. Jag åkte in och köpte en då jag har en tjock-skärm på 17″ och denna blev inte så mycket större än 18,5″ och widescreen, men lite annorlunda är det i alla fall. Men det var inte förens i går som jag plocka upp den och installerade den.  Om inte annat så tror jag inte att en platt skärm alstrar så mycket värme som en tjock skärm, då jag har min dator i sovrummet.

För någon vecka sedan fick jag nya arbetsskor och jag tror att det var lyckat då de är helt annorlunda mot den sorten som jag haft alla tidigare år. Dessa ska vara bra mot hårda golv och jag har inte fullt lika ont i benen och ryggen känner jag lite fortfarande i men inte fullt lika mycket.

Jag var i väg till hörcentralen, förra veckan, som jag fick remiss till men blev inte så mycket klokare där. Audionomen menade att jag måste ha hörapparaterna på hela tiden även när jag arbetar och så la hon in ett program till i dem. Men jag känner att mina två arbeten inte hör ihop med hörselnedsättningen. Jag blir även lite lätt förvirrad av vilken typ av hörselnedsättning jag har då läkaren på FV säger att jag har en svår hörselnedsättning men enligt audionomen på hörcentralen menade att den var liten till måttlig.

Jag fick även en tid hos en kurator på hörcentralen några dagar senare och jag ska även dit nu i veckan. Men det kändes helt okej att prata med kuratorn, om mina problem om detta att använda hörapparater och att inte höra tal så bra, så han tyckte att vi skulle träffas redan nu i veckan också.

Men som sagt att använda hörapparater har tagit lång tid för mig att lära, så nu gäller det att jag måste öva och öva hela tiden så hjärnan lär sig att höra alla olika ljud.

Jag har i några dagar varit rätt så nedstämd och trött men jag tror att det börjar bli lite bättre nu. Nacken, mest på högersida värker och lite i ryggen men jag har börjat konstatera att det inte är vanlig värk utan att kroppen är utmattad och trött. Jag ska försöka få en tid hos någon naprarat(eller vad det nu heter!). Jag har fått det rådet av en som är friskvårdansvarig på mitt ena arbete.

Ha en fortsatt skön helg!

//