Fick nya grafikkort

Jag skrev tidigare om att dottern dator förde oväsen i våras. Nu har jag gjort som det stod i HPs support att jag skulle skicka iväg grafikkorten och de ersatte dessa med ersättningsgrafikkort med nya fläktar. Det var fläkten som det var ett tillverkningsfel som de vet om och därför står det på deras supportsida. Där står det någon om hårddisken också som jag ska sätta mig och kolla upp också innan dem kraschar.

Så har ni en relativ ny dator så gå in på tillverkarens webbsida och kolla upp på support sidan ang just eran modell av dator så kan det finnas kända fel som tillverkaren ersätter gratis.

//

Blev hemma idag

Jag är förkyld och i går hade jag feber och var helt matt i kroppen. Jag låg och vila ett tag på eftermiddagen. Dottern var ut i naturreservaret i flera timmar tydligen och fotograferade och låna min kamera och filmade.

Så i morse ringde jag mig sjuk till båda mina deltids jobb. Idag var det den bästa maten att servera i en skola, potatisbullar som alla ungar bara älskar och alla kan äta då ingen kan vara allergisk mot potatis. Lättdiskat är det och inget släng av mat. Kan det vara mer positivt med potatisbullar. Det som är negativ är att det inte är mat lagad ifrån grunden utan färdig mat i från frysen in i ugnen. Men som sagt jag var hemma i dag så vikarien fick det lätt. Jag känner mig bättre i kroppen men är fortfarande förkyld så jag ringde och sa att jag blir hemma i morgon också för säkerhetsskull.

Sonen var hemma idag också då han var ledig. Imorgon börjar han kvart över tio och ska då vara på studenterna och spela minigolf hela klassen. En lära-känna-dag. På onsdag så har han sina första lektioner enligt schema, men tydligen är inte scheman inte riktigt klara ännu. Men han´s längsta dag slutar 15.20, har han fått veta. Men nu på eftermidagen så sa han att jag smittat honom eftersom att han´s hals börja göra ont. Så vi får se om han blir hemma i morgon, han med.

Dotters schema är klart och hon har tre långa dagar och två korta dagar i veckan. Den längsta dagen är tisdagar; 8.35-16.40. Onsdagar börjar hon efter en tidig lunch; 11.30- 14.20 och fredagarna behöver hon bara gå på förmiddagarna; 8.35-11.30 Men det kan hända att lärarna vill att hon ska gå på egen tid; 14.30-16,30, vilket hon givetvis inte vill.

Vecka 46-49 kommer dottern att ha APU på något tryckföretag.

//