Sonen gjorde ett beslut

För någon vecka sedan gjorde min son ett beslut. Han har ett begagnat 120 liters akvarium som han haft ett tag men nu misstäkte han att det började sippra ut vatten. Han hade redan börjat fundera på att sälja fiskarna och akvariumet men nu blev det så att han körde iväg fiskarna till sin faster som endast hade 3 fiskar kvar och ett 110 liters akvarium. Han har nu bara ett litet 10 liters akvarium med en stor fisk i kvar, som han funderar på att sälja.

I fredags så åkte sambon, sonen och dottern iväg. De kom sedan hem med en liten bebis på någon månad gammal. En bebis skäggagam som ska heta Elin. Sonen gjorde alltså om sitt akvarium till ett terrarium tillsvidare. Sonen har ju fått sin sommarjobbs lön nu.

Sambon har, sedan snart två år, en skäggagam vid namn Tjabo i ett terrarium i vardagsrummet. Jag tror inte att det dröjer så länge till förns dottern kommer att skaffa en också. Fast hon vill ju även skaffa en massa kamera saker också. För ett litet tag sedan köpte hon ett begagnat objektiv till kameran som hon hittade på Tradera. Och så beställde jag en del saker via Tvspelsweb också som hon ville köpa. 

Ska försöka få in en bild på Elin snart hoppas jag.

Kramizar!

//