Hösten är här…

…och då börjar jag givetvis frysa efter en skön sommar.

Dottern hade sökt en utbildning på Umeå universitet och kom in som reserv, men tacka nej då hon inte sökt boende i tid. Men jag hittade en kurs åt henne lite närmare, och den sökte hon och kom in. Så nu studerar hon på heltid på Sundbybergs folkhögskola så hon får lite bidrag. Lån känns onödigt att söka då hon ändå bor hemma.

I helgen var hon upp till Sundsvall på Kawaiicon, och jag mår pyton som alltid då hon reser bort, men det viktiga är ju att hon har roligt och umgås med vänner som hon har. Men önskar att hon även hade ett jobb och en inkomst.

Efter semestern så kom jag tillbaka till ett kontor som kändes tomt, och fick veta vem den tredje personen av de som slutat medans jag var bort var. Jag fick även vet att en till snart skulle få sluta.

Nu har jag fått veta att även en slutar denna vecka så nu är vi endast tre kvar, och praktikanterna.  Pengarna är slut i företaget och eftersom att det inte kommer in några så känns det som vi bara väntar på att få veta vem som är på tur.

Jag har fått kallelse till tingsrätten, där jag ska vittna, den 20 oktober, så jag antar att jag har jobbet kvar till dess åtminstone. Jag måste bara nu komma till skott och börja söka ett nytt arbete så jag inte behöver vara arbetslös så länge eller helst säga upp mig själv, då jag förhoppningsvis får ett nytt. Jag har visserligen min anställning tom den 31 jan 2017, men sånt kan tydligen brytas när som helst. Arbetsgivaren har dessutom inte betalt in premien på avtalsförsäkringen, men jag fick min september lön i alla fall.

Idag hade jag en lätt huvudvärk, och tog en tablett alvedon, men så blev huvudvärken värre men nu efter lunch känns det bättre, så jag tror att det var någon typ av migrän jag hade utan aurora.

Solen skiner ute och det ser skönt ut, men jag sitter inne…

//