Nu är hösten här!

Ja nu fryser jag  i stort sett hela tiden, och i nästa stund så är jag alldeles varm. Nej jag tror att jag har någon infektion i kroppen. Det värker i fötterna och ryggen och nacken.

I natt frös jag också och i nästa så svettades jag. Sambon envisas med att ha på fläkten på nätterna fortfarande.

Jag stack iväg till jobbet idag men jag tror jag stannar hemma resten av veckan då jag har lite förhöjd temp då och då, men jag får väldigt sällan hög feber.

På jobbet är jag snart klar med mitt projekt som jag har försökt få till en längre tid nu, men det är svårt när man inte fått några direkta direktiv ifrån början. Det är en webbplats för ett företag som min arbetsgivare har köpt.

Men mår man inte bra så gör man det inte, och jag känner att är jag behöver vara hemma några dagar extra och vila mig.

Nu ska jag ta en tablett och hoppas på att få sova i natt.

//

 

Fredag igen och…

i morgon fyller min son 19 år. Så jag har just bakat tårtbotten, som jag sedan ska göra tårta av i morgon. Sedan blir det säkert mer bakning i morgon. Men först ska jag följa med sonen till veterinären han´s Elin. Vi var där tidigare och då tyckte veterinären att hon vägde för lite. Fridolf var frisk och vägde perfekt enligt henne.

På söndag fyller min äldre bror 50 år, och vad jag hört så ska han´s närmsta kompisar dra ut honom på restaurang på någon herrgård eller liknande.

Min yngre bror åker iväg med en spansk arbetskamrat till Spanien och är borta till den nittonde september. Vilket jag tycker är välbehövligt, då han förhoppningsvis kan få koppla av.

För övrigt går allt sin gilla gång, lite spänd i nacken, så det blir till att göra lite avslappningsövningar och stretching.

//

Vardag igen

Jag har nu jobbat ett antal veckor efter semestern, och det känns bra att vara tillbaka i gamla gängor igen. Fick ett mail under semestern att arbetstiderna ska vara lite mer justerande. Så jag tog beslutet att åka in ett tåg tidigare, då jag föredrar att inte jobba så länge som vissa gör på min arbetsplats. De flesta lever själva utan förhållanden. Jag åker numera 7.24 tåget in så jag är på jobbet först av alla, men det var jag tidigare också de de flesta kommer mellan 9 och 10, men sen vet jag inte om de verkligen är kvar längre på eftermiddagen. Jag går senast 16.10 för att hinna med 16.26 tåget hem.

Dottern var sjuk i slutet av förra veckan så hon var hemma två dagar, men vi andra har klarat oss i från förkylningarna.

Jag har fyllt år också, och då bakade jag en del. Jag lyckades med de flesta bakverken då det vart upp ätet ganska snabbt. Min mor tittade över, men det brukar hon göra ändå då och då, när hon går sin dagliga promenad.

Annars så är allt som vanligt här!

//