Bara denna vecka

Ja, nu är det bara denna vecka kvar för min dotter efter tretton år i skolan. Nästa vecka tisdagen den 5 juni klockan 13.00 tar hon studenttåget med de andra treorna iväg från skolan som hon varit de senaste tre åren. I Bergsbrunna parken stannar tåget och där får de springa ut för att bli mottagna av familj och släkt som står och väntar.

Jag har beställt smörgåstårta ifrån konditoriet och dottern har gjort inbjudningskort som jag har skickat iväg förra helgen. Än så länge är det bara min mor som har svarat, att hon kommer. Dottern ska även bjuda på egen gjord sushi har hon tänkt. Hon är ledig på måndag om hon inte ska iväg ändå till sin praktikplats. Sonen slutar skolan nästa fredag.

Nu hoppas jag bara på att de båda får arbete i sommar och för dottern ett fortsatt arbete och då på något tryckeri så hon verkligen får känna på det som utbildat sig till.

Jag kommer troligen att få arbeta hela sommaren. Sambon kommer att vara ledig tre veckor i sommar och sparar två veckor till senare.

Nej, nu snarkar sambon och min del av sängen väntar.

//

Dottern i Göteborg med klassen.

Tidigt i morse gick dottern upp, då klassen+lärare åkte till Göteborg. Jag klev upp jag med för att få säga hejdå till dottern. Hon fick åka med en klasskompis in till U-a, till skolan där en buss tog upp alla. De åkte vid klockan fem och var framme vid 12.45 i Göteborg. Dottern smsa att resan gick hyfsat, så jag får väl höra sedan vad som inte var okej. De flesta i klassen och lärarna gick på Liseberg medans hon och några till gick på stan i stället. Hon hade planerat att gå på Universum men det var fullt där idag så hon tar kanske det i morgon när klassen varit på studiebesöket på tryckeriet de ska besöka i morgon förmiddag. Just nu sitter de på en resturang men det fanns typ inget glutenfritt för henne att äta, men som tur var så åt hon en sen lunch, som blev sushi.

Jag har passat på att fixa med hennes dator här hemma och så har jag börjat bränna ner lite av hennes alla digitalbilder som hon har i överflöd på sin dator. Jag glömmer från gång till gång vilket brännar sätt jag använder då det finns fler i win vista, nu tog jag fel sätt och bilderna går inte att titta i min gamla dator men som tur är går de att titta på i sambons dator som är några år nyare än min.

Dottern och hennes klass bor på något som heter Nice Bed & Breakfast i Göteborg där det ingår fri WiFi så jag får väl se om hon uppdaterar sin blogg med info som hon sa.

I morgon är det lovdag (studiedag) för skolorna här, så sonen är ledig medans dottern som sagt är i Göteborg och åker hem på tisdag, någon gång.

Här börjar äntligen värmen komma efter att det varit en ganska kall vår hittills.

//