Webbprojekt

Tänkte att jag ska skriva ner länkarna till de webbprojekt som jag har arbetat heltid med den senaste tiden. Det första projektet har jag kodat helt själv i HTML5 och CSS3 i notepad++; en tandläkarklinik/lägenhet som är till salu i Uppsala.

Det andra projektet är en kompositörs sida, som jag gjort i WordPress med hjälp av ett tema-designs-program. Jag har även lagt till två plug-in. (Kompositören är gift med min projektledare/chef.)

Även det tredje projektet har jag gjort i WordPress med hjälpt av tema-designs-programmet.

Jag har även fått ett till projektuppdrag som jag snart ska på börja och det är att göra om en spansk tapas resturang webbsida i Stockholm, den är helt i gjort i flash vilket kommer att gå ur tiden då det inte fungerar i Ipone och Ipad.

Tanken är att göra om alla webbsidor så att de ska fungera ihop med alla smartphones och surfplattor i framtiden. Så vet du något företag (litet eller medelstort), som inte är nöjd med sin webbsida eller skulle vilja ha en webbsida så säg åt dem ska höra av sig till Praktus.se i Uppsala.

Jag hoppas att det dyker upp flera uppdrag under detta året så att jag får fortsätta med mitt drömyrke i flera år till än bara de tolv månaderna som jag fått nu till att börja med.

Nu har min dotter gjort en av sina APUveckor, och hon har haft massor att göra säger hon så nu har hon en dröm att öppna ett eget tryckeri om hon inte får något arbete på ett tryckeri.

Hej så länge!

//

 

Måndag den 6 februari

Idag när min arbetsgivare kom så hade han en resväska med sig och i den hade han en ny laptop till mig, och en macbook pro till en av mina kolleger. Jag fick veta detta för ett tag sedan så det var ingen överraskning direkt, men det är alltid lika kul att packa upp och lära känna en ny dator pryl.

Vid lunchen så snacka vi lite och han sa att det var jag som gjort flest webbsidor på denna tiden som jag varit där. Två av killarna fick ingen fortsättning efter praktiken, medans jag och de andra två killarna fick projekt anställning i tov månader framåt. Men jag har inte fått skriva på något avtal ännu.

I går söndag så övningskörde jag med sonen och dottern, det gick väldigt bra, förutom att båda får motorstopp väldigt lätt och ofta, när de har stannat och ska åka iväg. De körde ungefär i en timme var och när vi kom in så hade sambon gjort köttgryta som stod och puttrade på spisen. Vi såg fyra rådjur och en hare när vi var ute och körde.

Go´natt!

//