Värken borta

Idag var det till att stiga upp tidigt redan 5.20 ringde min klocka och jag väckte dottern och försökte väcka sambon, men efter tredje gg gick han upp. Dotter stack in i duschen och fick inte äta frukost bara dricka vatten. Jag hann ta min kopp te. Sonen fick sova då han har sovmorgon på tisdagar och börjar inte första lektionen förens 11.55.

Sambon, dottern och jag stack iväg. Sambon i sin jobbarbil och jag och dottern i min bil. Vi kom precis in i tid till Akademiska barnsjukhuset. Dottern fick en säng och en sköteska kom och prata om vad som skulle hända. Dottern fick ta en dusch till för säkerhets skull och sedan fick hon Emla-plåster på händerna. Sedan fick vi vänta en timme, och så kom doktorn och berätta mer. Dottern fick lugnande tabletter. Efter en stund så fick dottern åka säng och vi gick brevid ner till operationen. Väl där fick vi vänta en stund och sedan fick bara jag följa med efter att jag fick ta på  skyddskläder. Sedan in på operationssalen/undersökningssalen. Jag fick vara med ända tills dottern sövts ner, sedan fick jag gå ut.

Vi satt och vänta utanför och det gick ganska fort. Först kom en läkare och sa att det gått bra med undersökningen och att han såg direkt att dottern inte hade något tarmludd med andra ord hon har gluten allergi. Hon ska få en remiss om några veckor till en dietist som ska berätta mer men vi kunde gärna börja med glutenfri kost redan nu, men vad jag förstod så var det dottern som fick bestämma själv.

Efter en liten stund så fick vi komma in i uppvakningsrummet och se på dottern då hon sov och efter ett tag så vaknade hon till, och var väldigt groggy. Hon var väldigt törstig så jag fick hämta vatten hela tiden.

Sedan fick komma ner till avdelningen igen och där blev det en ganska lång vänta och jag fick hjälpa henne till toa. Men efter ca två timmar så började hon bli sitt vanliga jag och ville ha bort nålen som satt på hennes hand och var lessen för att hon tyckte att den gjorde ont.

Tillslut så gick jag ut och frågade om hon kunde få något att äta och hon fick en yogurt, sen ville hon bara iväg därifrån. Vi fick tillslut träffa läkaren igen och han berättade för dottern vad undersökningen visade och så. Sedan fick hon klä på sig och hon ville till McDonalds och äta, villket vi gjorde då vi också var hungriga.

Sedan åkte dottern och jag hem, hon somna i bilen och sov sedan i tre timmar på soffan när vi kom hem. Sambon åkte iväg och jobba och ska jobba hela kvällen också vilket han även gjorde i går också.

Jag måste ha varit väldigt nervös och orolig i kroppen då jag nu känner att värken helt har försvunnit i ryggen. Vilket känns väldigt märkligt. Jag har nog spännt mig väldig mycket de senaste dagarna i alla fall inför detta och att jag tappade bort bilnyckel. Men tänk om inte nyckel blivit funnen hade jag fortfarande haft ont i ryggen då? Men det får jag koppla bort nu och sluta grubbla på.

Nu ska jag titta vad dottern gör och fixa middag.

//

Bilnyckel är tillbaka

Jag har mått pest hela helgen och fått typ någon ångestattack då jag har haft ett tryck nedanför bröstet och på motsvarande sida av ryggen. Och varje gång som jag suckat så har det gjort ont och även när jag dragit ett djup andetag. Jag har även en misstanke om att jag kanske har fått lunginflammation eller liknade. Jag tog enVoltaren-T innan jag la mig i går.

Jag klev upp och tog mig till jobbet ändå, och när jag väl var där och efter en stund så ringer min mobil och en av personalen på skolan som är min arbetsplats ringer. Hon hade hittat min bilnyckel!!! Den låg i hennes ena innetoffel, och jag som vänt upp och ner på alla skor, trodde jag, både i fredags och i lördags när jag var dit.

Tänk vad glad jag blev och vilken lättnad sedan då. Trycket för bröstet släppte efter en stund fast jag hade i och för sig tagit en Voltaren -T på morgonen också. Nu känner jag mig mest öm i ryggen och inget alls under bröstet, knappt.

Imorgon är jag ledig då jag ska med dottern till barnsjukhuset och vara där hela dagen, men det tar vi i morgon.

go´natt!

//

Lördagkväll

Idag fyller min yngre bror 40 år. Så i går, efter att min sambo varit på sitt extra jobb, så hämta vi min mor och åkte iväg och firade min bror. Det var en hel del folk där men ändå inte alla som han bjudit. Barnen ville inte med så de stannade hemma, och fick fixa sin middag själva. De höll sams hela kvällen. Det vart lite sent, vi var hemma vid 22.30. Sambon hade velat stanna längre, då vi var sist kvar, när alla hade åkt. Sambon blev som alltid, aspackad, men som tur var så somnade han direkt han la sig. Fastän jag inte drack utan körde hem så har jag ont i huvudet och hela kroppen idag. Medans sambon aldrig får baksmälla.

Sonen hade redan gått och lagt sig innan vi kom men dottern satt uppe som vanligt, men jag fick henne att gå lägga sig också.

I natt såg jag att det var endast 2 grader varmt så nu är nog hösten här.

//

Bilnyckel vart tog du vägen

Idag var det nog min otursdag, ialla fall på eftermiddagen. När jag stod i omklädningsrummet så upptäckte jag att min bilnyckel inte låg i byxfickan längre jag börja leta som en tok på toan och i mitt skåp och i väskan och överallt vad jag kunde komma på. Jag ringde till sambon ett antal gg. och sa att jag skulle leta ett tag till. Jag frågade lokalvårdaren, var ut med soporna och tittade och såg att jag ialla fall låst bilen så jag hade inte glömt dem i bilen. In igen med vagnen jag kört soporna med, sedan in till vårdboendet vägg i vägg med skolan och frågade om de möjligtvis hittat en bilnyckel. Sedan tillbaka in i skolan där min arbetsplats är och hittade den enda fritidspersonalen som var kvar och ingen hade hört eller sett en bilnyckel. En av personalen gick också en sväng för att titta. Jag var även in i personalrummet för att se efter om det möjligen kunde hänga där på någon av tavlorna, inte heller inne hos skolvaktmästaren, som också slutat för dagen,  fanns någon nyckel. Nu får jag snällt vänta till måndag och höra om någon förhoppningsvis hittat min nyckel. Typiskt att det är fredag och helg och jag som tyckte att det var så skönt med äntligen fredag och helg igen.

Sammtidigt så tänker jag att jag säkert har tappat nyckeln på parkeringen och säkert ner i den enda avloppsbrunnen där. Och vad kan vara billigast att ringa kommunen och fråga om de kan titta i brunnen eller att åka till bilfirman och beställa en ny nyckel?

Jag hoppas, hoppas hoppas att någon har hittat nyckel och jag får den på måndag. Bara nu inte något barn har hittat den  och leker med den. Eftersom att jag låst bilen så har jag tappat den någonstans mellan bilen och omklädingsrummet.

Nu kommer jag att grubbla mig tokig på grund av mitt slarv och förbanna mig själv för att jag ska vara en sån virrpanna och tappa bort bilnyckel.

Tur att vi har en nyckel till så sonen kom på mopeden med den till mig så jag kunde ta bilen hem. Sedan åkte sambon och dottern ut och övningsstyrde en timme. Jag ringde min mor och fick prata av mig med henne en stund.

Nej i fortsättning ska jag nog cykla/gå till jobbet, så har jag bara cykel nyckel att slarva bort. Jag som inte brukar slarva bort saker och ting.

För allra första gången så längtar jag till måndag kl 9.30 då jag börjar arbeta, med förhoppningar om återfinnande av bilnyckeln.

Nej nog om gnäll nu.

//

I går var det min dag

Jag var hemma i går också men värken i kroppen hade släppt och mådde bättre. Så jag var iväg och arbeta idag.

I går så fick jag en ”gosig  valp” och en skål och min älsklings choklad av min dotter. Av sambon och sonen så fick jag en mixerstav, men sambon hade tänkt köpa en annan men den var slut.

Jag orkade inte baka så det blev en tur till ica och jag köpte en fryst prinsesstårta, och just då hade min mor varit förbi med en blomma till mig.

//