Besökare till våran dörr eller inte…

För ett tag sedan när vi var till Citygross så såg vi en dörrmatta. Idag när sambon och sonen var och handlade så köpte de den, och har lagt den utanför våran dörr. Va ska folk tro som besöker oss? Strunt samma cool är den. Dottern har fotograferat och lagt ut bilden i sin blogg.

//

Ingen riktig bloggare…

Nej jag är inte alls duktig på att blogga. Har inget ämne alls att skriva om men borde skriva som om jag hade en dagbok för att minnas själv om man gjort något speciellt någon dag. Men jag tycker inte det händer så mycket i mitt liv, just nu. Jo kanske förresten, det är väl det att jag vill byta arbete och yrke helt och hållet. Men samtidigt så vill jag inte byta arbete, då tryggheten att jag har två deltids jobb, är ju bättre än att inte ha något arbete alls.

Men det är detta med att det börjar göra så ont i kroppen och att jag är så trött, hela jag, efter en veckas arbete. Jag var hemma i två dagar för några veckor sedan då jag hade så ont i nedre delen av ryggen, som om någon stack in knivar där. Jag ringde VC och sköterskan som ringde upp sa att läkare ordinerar bara värktabletter, men jag fick en tid till sjukgmnasten veckan efter och då förstås så hade jag ingen värk. Han sa att jag ju inte blir yngre och att jag ju har tungt arbete så jag behövde stärka upp mina muskler. Så jag fick fyra övningar som jag ska göra varje kväll. Har jag gjort det då? Njae, inte varje kväll, men kanske 1 gång i veckan. Jag ska på åtebesök i augusti till sjukgymnasten.

Nu har jag i och för sig ledigt i nio veckor ifrån min 75% tjänst, så det känns skönt, men så när jag börjar i höst så kommer det att kännas att man inte använt musklerna. Jag måste för den delen hålla igång hela tiden, för så fort jag slappnar av så blir jag trött eller så kommer jag att få migrän vilket jag oftast får när jag slappnar av totalt, när jag har min ledighet.

En postitiv sak är att  jag har ett webbprojekt på G, men det känns lite stressigt ändå, då det är första gången som jag ska göra en webbsida åt någon annan. Vi får se hur det går om jag får till det och alla blir nöjda och glada.

Nej nu måste jag sluta och försöka sova, då det är en annan dag i morgon.

//