Snart påsklov

Nästa vecka har mina två tonåringar påsklov, skönt för dem.
Jag pluggar för fullt nu på distans och har gjort mina två uppdrag på Företagsekonomi A, jag fick G på det första och G+ på det andra, nästa vecka ska jag göra eximination via webbkamera med läraren och hoppas ha klarat kursen då. Sedan ska jag läsa Administration A. Jag fick tag i boken förra veckan. Det är tänkt att jag ska bli Ekonomiassisten när jag är klar i mitten på augusti. Så jag hoppas få tag i ett arbete till hösten som det också.

Idag avslutade jag mitt outplacementprogram hos coachen, tre månader har gått fort. Nu börjar min uppsägningstid på 6 månader, vilket känns så där. Jag ville ju inte bli av med mitt fasta arbetet i kommunen men det känns ändå skönt då jag mådde så dåligt av det, på flera vis. Har lärt mig nu att man ska inte svara ja på något som jag inte vet vad det innebär, men nu är det gjort och jag får ta dagen som den kommer i framtiden. Jag får inte tänka bakåt eller framåt, inte i negativa banor i alla fall.

Idag var jag även på ett informationsmöte på hörcentralen, det var en audionom och min kurator som höll i den, och i morgonbitti ska jag till honom igen. Känns ganska bra att åka dit och prata.

I förra veckan så var jag till Proffice på gruppintervju men jag har inte fått något svar än om jag får jobbet eller inte. Det är ett tillfälligt arbete på två månader på skatteverket. Man ska registrera 50 deklarationer i timmen.

Nej, nu ska jag kolla vad det var för fel jag gjorde på de tre räkningsuppgifterna i uppdraget.

//

Ett svar på ”Snart påsklov”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.