Fick ett nej

I går så fick jag ett samtal ifrån Proffice att jag inte fick arbetet. Det var 182 sökande och 14 stycken som fick jobbet, men inte jag. Jag frågade av vilken anledning och hon sa att de valde ut de som var snabbast och mest noggrann, och det var tydligen inte jag. Synd att jag inte fick jobbet, men så var det bara ett tillfälligt jobb på två månader.

Jag ska släppa det och ägna mig åt att studera istället, helt och hållet.

Min dotter delar reklam åt SDR och denna dag har varit lång för henne. Hon fick 12 trycksaker att blada och dela, så för att det skulle gå en anning fortare så började hon blada och sedan stack hon i omgångar och delade ut. Det var totalt 90kg, och allt fick inte plats i vagnen. Under tiden så bladade jag resten och sedan följde jag med henne ut och delade resten. Det tog säker mer än fyra timmar allt som allt.
Nej nu vill hon säga uppt detta jobb. För detta får hon endast 122kr totalt alltså inte i timmen utan för denna utdelning. Som minst får hon 50kr för varje lördag. På fredag får hon en ynka lön på 273kr för mars månads utdelning, så nästa kan bli lite mer.
Hon har sökt flera jobb nu blandannat en halvtidstjänst som fotosäljare på Elgiganten. Tänk om hon har turen att få det, men risken är nog ganska liten…

Idag har det varit ett underbart väder och varmt, så nu ska vi äta grillat för tredje gången (tror jag det är).

//