20 november och det börjar bli kyligare

Tiden har alltid en förmåga att gå fort som vanligt…

Mina ersättnings dagar börjar bli få, endast 58 kvar. Tar helt slut i januari 2016. Jag har nu fått en SIUS-konsulent som ska hjälpa mig att hitta något lämpligt ställe att få praktik och sedan förhoppningsvis en anställning. Jag har varit på ett arbetsplatsbesök i Rosersberg i onsdags, men det visade sig att jag skulle vara där redan klockan 04.00 på morgonen, men det blir ju inte lätt när första SL-pendeln går från Knivsta 04.35 på morgonen. Sedan var det ganska kyligt för mig på lagret, där det var tänkt att jag skulle vara. Så det blir inget där.

Idag ringde SIUS-kosulenten och sa att vi ska göra ett besök på ett annat ställe den 1 December, men det är inte heltid, men göra ett besök kan man ju alltid göra.

Dottern har inte heller hittat något arbete, men idag så såg sambon att de söker två fastighetsskötare.

Nästa fredag ska i alla fall jag åka till AF på en rekryteringsmöte, ett företag söker två stycken scanneroperatörer.

Annars så är det ju snart jul och det jag önskar mig mest är ju som sagt ett nytt jobb. Sedan finns det ju en del annat, som jag önskar mig. Vi skulle ju behöva ny säng, då vattensängen är på övertid, vi har haft den sedan 2002, och jag misstänker att dämpningen har gått sönder. Den först madrassen höll i ca 13 år (1989 -2002) och då hade vi tömt och flyttat den så där, 6 gånger, och dämpningen pajade totalt och så gick det först hål på ovansidan som gick att laga sedan gick det hål på undersida, som var svårare att laga, så då köpte vi ny madrass. (den vi har nu)

Men det är ju inte så bara att köpa en ny säng när vi bara haft vattensäng i 26 år.

//

🙂