Juli månad snart slut

Det har endast varit lite varmt nån helg och dottern som då var ute för en gång skull blev solbränd. Hon höll på och fixa i rabatterna. Sambon hjälpte henne och fick ont i ryggen. Sedan gjorde han tydligen illa sig på jobbet, som ledde till muskelbristning i benet, Så nu när han skulle ha semester så är han sjukskriven och går på kryckor tom den 2 aug. Han var hos sjukgymnasten och läkaren och ska åter till sjukgymnasten den 29 juli.

Sonen har semester, och meckar med sin bil.

Jag har ännu inte fått något jobb, men jag ska på min första intervju den 6 aug. Jag ska till Friendsofadam i Stockholm. Det gäller ett mammavikariat som börjar till hösten.

Just nu är dottern nere i Linköping på Närcon sommar 2015. Det är fjärde gången hon är där nu. Denna sommar ”jobbar” hon som funktionär, så hon betalade endast resan dit och hem. Hon får mat och sovplats i sovsal.

I går var jag till VC och träffa en läkare, då jag bokat tid via Minavårdkontakter. jag ville fråga lite saker angående Celiakin. Vad jag förstod så är värken i mina leder förknippat med min Celiaki och med åldern. Jag fick i alla fall ta lite prover, järn, B12, magnesium, zink. Hon kollade även min ändtarm då jag ibland blöder, och hon sa att jag hade hemorojder, men för säkerhets skull ska jag även lämna avföringsprov, så det inte är något annat.

Jag hade även bokat en tid för sonen, som var i dag. Han har pratat om att han även vill kolla om han har celiaki eller laktosintolerans. Så jag följde med honom. Han fick ta blodprover, för celiaki. laktos, järn, B12, magnesium, zink. Så nu är det bara och vänta och se.

Vi fick träffa samma läkare, både sambon, jag och sonen. Läkaren verkar var ny på VC då jag inte sett henne tidigare. Hon verkar vara bra, en som man kan ha förtroende för.

Nu är det bara hur vi ska få dottern att göra ett återbesök på VC för sin Celiaki.

//