Bara en dag kvar av 2013

Vart tog 2013 vägen egentligen? Tiden går så fort så man hänger inte alls med längre. Har inte skrivit något här på länge heller, och minns knappt vad som hänt sedan september.

Nu är jag ledig fram till dotterns födelsedag. Jag, även sambon och sonen börjar att jobba igen den sjunde januari igen. Jag kände att även jag behövde vara ledig ett tag, då sambon och jag endast tog tre veckor semester. Jag har dessutom inte mått så bra heller, och nu har jag ont i ryggen igen säkert för tredje eller fjärde gången denna höst. Värken vandrar från skuldrorna till nedre delen av ryggen. Det enda som känns skönt är att bara lägga sig på golvet, och bara försöka slappna av. Jag tar ibland värktabletter för att uthärda men vill inte gärna stoppa i mig tabletter i ”onödan”.

Julen var en stilla och lugn dag utan en massa måsten. Jag gjorde julgröt till lunch, och sedan försökte jag titta på julkalle, men slumrade till i år också en stund, missade bara Robin Hood och Piff & Puff. Sedan åt vi julmat, inte en massa onödigt, bara det viktigaste, julskinkan, prinskorven, köttbullar, sill, lax och ägg, och drack julmust.

Ingen julklapps utdelning ville sonen ha men vi köpte två paket ändå till dem men endast sonen blev nöjd denna gången.

Juldagen åt vi lite rester till lunch och till kvällen gjorde jag Janssons frestelse.

Jag skickade sju julkort och vi fick tre tillbaka. Min mor var över två dagar innan med julpengar till barnen.
(Svärföräldrarna har vi inte hört något från sedan jag vet inte när.)

Och imorgon är det nyårsafton!

Snön vet ingen var den är, det kom bara lite och sambon var iväg och skotta en lördag, men sedan smalt den bort. Allt är så grått och trist fast idag sken solen en kort stund, och det var lite kallare. Annars har det varit mellan fem och åtta plusgrader ute, och regnat hela tiden.

See you next year!
//