Lördagkväll

Nu har semesterns tre veckor snart gått och på måndag börjar sambon och jag jobba igen. Dottern börjar sin tredje vecka på sin praktik, där hon trivdes från första stund. Hon sprudlar och är riktigt glad när hon kommer hem varje dag.

Under semestern har jag faktiskt gjort det som jag hade planerat, som att frosta av frysen, tvätta bäddmadrassen ute i tvättstugan och så var det en sak till som jag nu har tappat bort var det var. Det har varit en svensk sommar med regn och hagel men även en del sol. Men det bästa är att bara ha fått vara under dessa veckor. Jag fick dock migrän en dag, men det hör semester ledighet till då jag oftast får det efter två veckors avkoppling/avslappning och ingen stress.

Vi åkte iväg en sväng igen en bit ovan Arboga igen i Bergslagen för att hämta hem bilen som sonen köpte, och en del annat som hör Saab till. Så nu har sonen två Saabar (900). Men den sista fick han billigt då den inte startar. Min bror tog ledigt och åkte med då han har BE- körkort, vilket inte vi har.

Sambon såg även ett köksbord+ sex stolar på blocket som han ville, och vi åkte och köpte det. När jag såg det ville jag egentligen inte ha det, då stolarna var klädda med tyg som var fulla med smuts och katthår. Men för fyrahundra ville sambon ändå ha dessa då säljaren sa att det bara var att ta av tyget och klä om stolarna.

Sagt och gjort vi tog hem detta sexkantiga köksbord med iläggsskiva och körde hem, vi märkte att stolarna var lite rangliga, så sambon tänkte först slänga dem, men så insåg vi att stolarna faktiskt var bekväma så vi stod ute i det vackra vädret och slet av tyget och slängde det. Sedan slipade vi ner stolarna och bordet, och sambon limmade ihop de rangliga stolarna.

Efter denna ansträngningen så fick jag givetvis skit ont i min rygg och åt värk tabletter i säkert tre till fem dagar efter. Men så släppte ryggvärken tillslut.

Sedan köpte vi färg och så målade sambon om stolarna och bordet, och givetvis så regnade det så både markis och parasoll fick vara skydd. Sedan köpte jag nytt tyg och vi sedan hjälptes åt att sätta på. Tillslut så blev stolarna klara och sambon ställde in borde i köket. Det andra möblerna tog min yngre bror.

Det vart jättesnyggt i köket med de nya köksmöblerna.

//