Något konstigt

I måndags när jag var på Friskis & Svettis så kände jag mig först glad och tyckte att det var skönt att gympa men bara helt plötsligt så var det som om någon hällde en hink med något obehagligt över mig. Jag kände mig allmänt svimfärdig och vimmelkantig, så jag saktade ner tempot och så var det bara stretchingen och avslappningen kvar. Jag gick hem och där började jag skaka i benen och ett illamående kom över mig. Jag försökte duscha av mig och sedan kunde jag bara sitta framåtlutad utan att må illa. Jag började givetvis oro mig och grubbla på vad det kunde vara och jag var nästan på väg att säga åt sambon att skjutsa in mig till akuten, men jag tog en Alvedon och gick till sängs istället. När tabletten verkade, hade jag somnat och sov ganska bra ändå. Jag hade en hink bredvid för säkerhets skull.

När jag vaknade så tänkte jag att det är bäst att jag stannar hemma för jag var fortfarande skakis i benen, men hade inget illamående och svimnings känslan var borta.

Min första tanke var att jag fått influensan/magsjukan eller något sedan tänkte jag att det var något jag ätit som att lunchen inte var bra så jag kanske hade blivit matförgiftat, och i nästa stund tänkte jag att jag kanske fått i mig gluten och att jag mådde så dåligt av den anledningen. Men jag kräktes inte, och jag kan inte heller göra det bara så där.

Jag märkte senare att jag hade ont i ryggen, och dottern masserade vilket gjorde att jag fick ännu mer ont och var öm. Då kom jag på att jag skurade ugnen i söndags och fick ont i ryggen av det då arbetsställningen inte var den bästa. Alvedon hjälpte bäst och jag stannade hemma även på onsdagen för säkerhetsskull. Ryggen är fortfarande lite öm så jag hade nog någon infektion i musklerna.

Jag har jobbat nu både torsdag och fredag, men tog en Alvedon i går kväll och i morse och ska ta en nu med innan jag går och lägger mig. Jag hoppar nog över gummibandsträning och även gympan på måndag så jag inte råkar ut för samma sak igen.

Jobbigaste är att jag känner av min yrsel, och det så fort jag oroar mig för något, eller stressar det allra minsta, och då är det ända som hjälper att jag kontrollerar min andning. Jag önskar just nu att jag kunde ha full kontroll och slippa yrseln.

Det var skönt att vara hemma två dagar utan att känna mig stressad och ha dåligt samvete för jobbet, vilket jag ofta kände förut på mitt gamla jobb.

//

Snart…

…ska dottern också göra kunskapsprov och uppkörning. I går lyckade jag få dottern, att gå med på att boka tiderna. Vecka 15 är det inbokat, så hoppas jag att hon pluggar lite mer teori, för körningen anser både sambon och jag att hon kommer att klara. Synd bara att hon ska vara så negativ, då hon anser att hon inte är tillräckligt bra för att klara saker och ting. Just nu sitter hon och syr till sin nästa karaktär som hon ska cosplaya. Hon är en kreaktiv tjej, ett som är säkert.

Sonen är också kreaktiv. Han har tagit ur all inredning i Saaben och fick svetsa på skolan då han hade ett ganska stort rosthål i golvet bakom passagerar stolen. Han har även ett hål i ena hjulhuset och ett tredje hål som han hoppas på att fixa i nästa vecka.

mjolk-1lmellanmjolk-1.5lValio´s mjölkdrycker gillar jag bäst! Dyrare och smakar godare.

//