Vaknar upp mer och mer…

Jag är urdålig på att uppdatera här, men det har blivit så när jag numera har mitt fritidsintresse som yrke. Jag var i och för sig ingen bloggare tidigare heller.

Jag har uppdaterat WP till den senaste just nu och hittat ett nytt gratis tema, men i framtiden har jag tänkt att skapa egna teman ifrån grunden.

Jag går fortfarande hos psykologen men det är glesare mellan gångerna nu och sist sa han att jag bara har fyra gånger kvar. Min yrsel kommer och går men inte fullt så ofta som i höstas. Jag har även varit till hörselmottagningen på Akis i Uppsala och fått gjort en del undersökningar men eftersom att det drog ut på tiden så hanns inte allt med så läkaren kallar mig igen inom en månad. Läkaren klargjorde för mig att det finns inga fel ifrån ytterörat in till de yttre hörselcellerna i hörselsnäckan. Nästa gång ska få testa återstående väg ifrån de inre hörselcellerna och vägen upp till hjärnan om jag förstått rätt. Jag ska även få göra balanstest. Jag mådde väldigt dåligt kvällen innan jag skulle dit och testerna var urjobbiga att göra så jag var helt slut efteråt av ansträngningen, men sedan mådde jag bättre igen. Psykologen menade att jag fortfarande har en viss oro kvar i kroppen som jag reagerade på. Men jag funderar även på om det har med sjukhus miljön att göra, då min pappa dog där på akis för snart sex år sedan.

I går var vi och titta på en nyare Honda CRV ´10. Jag har nu en ´06 som jag skulle få bra i inbyte till den vi tittade på så vi bestämde oss för att göra affär. Så på tisdag så åker vi och byter bil. Dotters kommentar var ”Är ni dumma eller…?”, ”nu vill inte jag övningköra mer..” Sonen har inte sagt något för han och dottern tittade efter bilar som de ville ha.

Ha en fortsatt fin söndag!

//