I morgon är det fredag igen…

Jo, jag vet har inte uppdaterat här på två månader, men sitter man vid en laptop hela dagarna så blir det bara en kort stund hemma för att kolla mailen. På måndagar hinner jag oftast inte ens starta datorn.

Min praktik är slut på tisdag efter tre månader, men jag har fått det muntligt att jag och tre av killarna ska bli projektanstallda i tolv månader. Det känns vädligt bra men jag tror ända att det bara är en overklig dröm, som jag snart ska vakna upp ur.

Men det som blivit verklighet är att jag har fått mina hjälpmedel och en SIUS-konsult, som ska följa mig under detta året och om det inte blir någon fortsättning så ska hon slussa mig vidare. Jag ska även få arbetsmiljön dämpad med akustik-plattor i taket och på väggen anslagstavla som är ljuddämpande. En konsult har varit och mätt upp lokalerna.

Jag går fortfarande då och då hos kuratorn på hörcentralen, och jag har även varit hos en annana sjukgymnast, som hjälper mig med träning för att jag ska få bort mina spänningar i nacke, axlar och bakhuvud.

Jag har även träffat en psykolog två gg på VC, och sedan via en remiss till en privat Psykolog som jag ska gå till under detta året. Jag har träffat honom två gånger hittills. Han ska hjälpa mig att sluta må dåligt när jag oroar mig för något. Jag är nästan säker på att det är då jag får min yrsel.

Nu vill jag bara komma ur min onda cirkel så jag slipper känna min yrsel och konstiga ömhet i bakhuvudet.

Jag försöker på komma iväg på friskis&svettis på måndags kvällarna, sedan så går jag fyra kvartar om vardagarn då jag går till tåget och från tåget, både här hemma och när jag kommer in till stan. Jag försöker att en gång i veckan träna med gummiband.

Nej nu ska jag komma i säng…

//