Migrän-dag

Idag vid lunch-tid så började jag känna mig konstig och må illa. Jag började ana att mina för aningar till ett anfall var på gång, tog en Ibumetin, och åt klart min lunch men kände att det var dags att lägga mig en stund och hoppas på att slippa huvudvärken. Provade att kliva upp men efter bara någon minut så kom ett nytt anfall, med synbortfall och domningar så jag tog en tablett till och la mig igen. Vilade totalt ca två timmar, men så kom huvudvärken. Jag tog en kopp capuccino, och som tur hade det blivit grått väder ute. Ljus fungerar inte ihop med migrän.

Sambon och sonen kom hem och sedan tog jag cykeln ner till frissan, som jag tidigare bokat. Dottern kom hem under tiden, sedan in på Ica och så hem och laga mat. När jag väl sedan ätit så släppte äntligen huvudvärken helt, skönt att det inte varade så länge.

//

 

 

Första dagen på sista året…

Idag började dottern i skolan som är det sista året för henne. Hon tar studenten den 5 juni 2012. Hon hade bara en lektion idag och när hon kom hem så berättade hon att de andra hade tittat så frågande på henne när hon gått fram till dem. Så hon har tydligen förändras en del under sommarlovet. Jo men det har hon ju, hon har haft sitt första sommarjobb. Hon fick intyget i dag att hon sköt sig bra där. Hon har äntligen också accepterat att hon har glutenintolerans då hon vid ett tillfälle under sommaren fick i sig gluten och hon berättade att hon blev illa mående under natten och var tvungen att gå upp och kräkas. Jag tror även hon har vuxit en aning. Hon har varit till en frisör som förstod precis hur hon ville ha sitt hår som hon har börjat bry sig om till skillnad mot förut, och lite sent kanske. 

I vår kommer hon att göra en åtta veckors lång praktik som samman faller med de två loven, så hon blir borta ifrån skolan totalt tio veckor. Jag hoppas att hon får en praktikplats på ett tryckeri, som hon sedan kan få jobb på och att hon trivs där.

Sonen börjar i skolan först i morgon och han börjar sitt andra år på gymnasiet. Han tar studenten den 5 juni 2013, året efter dottern. Och jag hoppas att han får en bra lärlingsplats efter det, som plåtslagare.

Sonen har arbetat hemma i sommar med att bygga staket och dubbel-grind på framsidan, som han är så stolt över så. Det vart skitsnyggt och nu hoppas jag att snöplogaren inte kör ner det i vintern igen.

Bilderna är tagna med min ZTE-blade.

I morgon ska jag göra IG-prövning i Företagsekonomi B. Håll tummarna för det!

//