Sista juni 2011

I måndags var jag och köpte min första egna mobil och det blev en smartphone. Maxiica hade ZTE Blade för endast 999kr ( låst till comviq/tele2) och sonen blev lite putt då han för en kort tid sedan köpte sin och det visade sig att i min fanns Andriod 2.2 och i han´s endast 2.1, så min var bättre och han vill uppgradera sin men frågan är hur. Vi har hittat nedladdningen på tillverkarens sida men det står inget om hur man gör.

Men i går kväll så såg jag att i augusti så kommer ZTE med sin nya som heter Skate och den har Andriod 2.3 så den sa sonen att han ska köpa då.

Sonen ladda ner ett kul spel till min direkt som heter Angry Birds som är ett roligt tidsfördriv om man har tråkigt eller så.

Jag har inte hunnit använda min så mycket ännu men jag ringde hem till dottern idag och ljudet verkar det inte vara något som helst problem med då jag har min hörselnedsättning, och tycker att det är jobbigt att höra i telefon, speciellt då sambon ringer i från sin mobil med bluetoch headset då uppfattar jag bara typ varannat ord vad han säger. Skitjobbigt.

Igår fick jag grafikkortet som jag köpte via blocket det fungerade bra men så var fläkten defekt så det vart obalans och lät ganska illa, idag har jag skickat tillbaka det och hoppas nu att säljaren skickar ett annat som inte är defekt. Han hade ganska många till salu och det var okej att jag fick byta kort.

Nu har jag satt i det gamla grafikkortet för att testa det igen men så fort jag installerar drivrutinerna så blir det något galet och skärmen börjar bli svart igen, så nu kör jag utan drivrutiner och då är det ganska segt i grafiken, men skärmen har inte blivit svart än i alla fall.

Jag har annars ingen motivation för att studera överhuvud taget just nu, men jag måste ta tag i det nu.

//

Högsommarvärme andra dagen

Nu är det sommar igen och supervarmt sådär 28 grader i skuggan minst, och det andra dagen nu. Orkar ingenting och mådde inte så bra idag värker konstig i mellangärdet och ett tryck för bröstet, tog en Ipren, och sedan börja huvudet värka lite. Har nog druckit för lite vatten idag, och jobbigt att hinna med och studera på distans, nog inget jag rekomenderar på sommaren.

Skulle varit klar med första uppdraget i Redvisning och beskattning men är inte klar, kan inte koncentrera mig alls och det är svårt att få in allt i huvudet som känns tungt, eller är det åldern tro. 

Medans dottern var hos frissan så tog jag kontakt med studievägledaren på komvux för att få förlänga kursen med att gå ner till 75% istället. Gick tillbaka och vänta i dottern hos frissan och hon blev nöjd och det kostade 410kr.

Sedan gjorde vi pasta-kyckling-sallad och åt efter det så åkte vi ut en stund till svärföräldrarna på landet då ”svärfar” fyller år idag. De hade 28 grader i poolen, men tonåringarna satt bara på kanten och doppa fötterna i, efter fikat så stack de iväg och fotograferade en stund.

Tänk om sommarvärmen kunde vara lagom varm. Ena veckan är det för svalt och nästa för varmt, och sambon vill ha fläkten på hela tiden, och jag klarar inte av att ha drag på mig, då jag får ont i kroppen, eller om det är mer luft i sängen som jag bör få bort, så den blir mjukare.

Killen på blocket skicka ett mail att han skickat iväg grafikkortet som jag köpt av honom, så jag hoppas att jag får paketet i morgon, och att det går lätt att installera.

Nej nu måste jag studera lite och se om jag förstår vad jag läser för något av allt med debet och kredit.

//