Svinkallt!

Idag onsdag, dan före dan före dan, så är det minus 25 grader ute. Mer snö ska det tydligen komma också. Jag har inget som helst emot en vit jul. Men det kan vara lagom tycker jag. Det räcker med minus 5-10 grader och lagom med snö.

Igår arbetade jag sista dagen innan uppehållet i skolköket. Men har städningen av dagiset i morgon också men jag sticker nog och städar i kväll i stället, så jag slipper stiga upp i morgon bitt tidigt. De andra sover ju då sambon har tagit semester i morgon.

Idag, snart ska jag iväg till tandläkaren och laga ett hål, känns bra att få det gjort på en gång så det slipper bli större. Jag har inget emot tandläkar besök. Förra besöket fick jag all tandsten bort tagen. Visst det känns på kontot. Men skönt att få bli fräsch i munnen.

Jag ska även iväg till fackombudet för att se avtalet om min omplacering och hur det blir nästa termin. Troligen så blir jag arbetsbefriad i tre månader för att få hjälp av en rektyteringsfirma med att söka ett mer lämpligare arbete. Jag vill ju inte få sämre hörsel fortare än vad jag ändå kommer att få, ju äldre jag blir.

Sedan blir det in till U-a och inhandla julmat och eventuella julklappar. Sambon fick sin lön i dag, och jag får min i morgon.

Om vi inte hörs något mer så får ni ha en riktigt

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR 2011!!!!

//