23 februari

I går uppdaterade jag till senaste wp versionen och jag verkar ha lyckats. Nu vill jag lyckats med att skapa egna teman i wp eller åtminstone modifiera ett befintligt tema.

Idag var det inte lika kallt ( -14) som igår då det var 25 minus, men ändå var det kallt då det blåste ganska bistert.

Barnen har lov denna vecka och på torsdag och fredag tänkte jag ha lite ledigt ialla fall ifrån mitt ena deltids arbete. På torsdag ska jag på hälsosamtal genom jobbet.

Natti natt!

//

Vackert väder…

…och mycket med snö. Jag var faktiskt duktig idag. Jag tog med mig skidorna och gick iväg till elljusspåret och åkte på längden. Jag åkte 4-5 varv i det lilla spåret. Jag ramlade inte en endaste gång. Det var ju säkert över 30 år sedan som jag åkte skidor sist. Det var helt underbart väder och minus 14 grader.

Det hade snöat massor och i går gick de ut med klass 2 varning. Sambon var i U-a och plogade snö hela dagen idag.

go´natt

//

Kom till final…

Förra månaden, i våran lokala tidning så var det en foto-tävling som dottern deltog i. Hon har kommit till final, i ”Tävla med din bästa husdjursbild”. Man fick sända in max 5 bilder/deltagare vilket hon gjorde. Bilderna skulle vara minst 1MB stora och inte tagna med mobilkameran. Redaktionen skulle välja ut 25 bilder som publicerades i tidningen denna vecka. (tidningen kommer 1gg/v.)

Det var 86 deltagare och över 300 bilder och min dotter kom med, och inte bara det utan med två av sina bilder. *yeeeeees*  🙂

Nu hoppas vi på en massa röster så hon vinner första pris som är en canvasduk  på 30×40.

De 25 finalbilderna finns i bildspelet. Bild 7 och Bild 22 är min dotters. Jag vet inte om vem som helst kan rösta eller om man måste bo här.

Tidningens jury har bedömt bilderna efter orginalitet, komposition och teknik.

//