Bort med julsakerna…

Idag vaknade jag med huvudvärk som inte ville släppa fast jag tog en alvedon. Troligen har jag ont då de hade stängt av ventilationen på jobbet och luften var kall och stod still.

Jag kände att det var dax att ta och packa ner julsakerna och klädde av granen. Hoppas nu att barnen kan ta upp allt på vinden igen.

Solen sken idag så jag sa åt dottern att passa på att gå ut och fotografera vilket hon gjode efter någon timme. Hon hade tagit en del vackra bilder ute i hagen.

I morgon(söndag) blir det inget firande av dottern då hennes farfar och farmor fortfarande är dåliga, så vi skjuter fram det en vecka till, så får vi se.

//

Nytt år och nytt inlägg…

Ja så blev det nytt år igen. Tycker att 2009 gått väldigt fort. Bara de senaste 10 åren gick rysligt fort.

I går började jag att arbeta igen efter uppehållet och semestern. Fast jag förstår inte varför jag skulle börja idag när skolan inte börjar förens på onsdag nästa vecka. De senaste 10 åren så har vi alltid börjat 1 dag innan. Fast nu ska vi få utbildning på måndag eftermiddag i 4 timmar. Träligt att sitta och lyssna när man man har ett fysiskt arbete där man hela tiden rör sig. Jag har så lätt för att somna av att sitta still. Kan faktiskt ibland somna framför datorn här hemma. Det är väldigt avkopplande tycker jag att sitta framför datorn. Kan tyckas vara konstigt, men är man trött så är man.

Sonen har varit på eftermiddags bio med sina två kompisar. De har tydligen sett ”2012”. Jag hade presentkort på biobiljett så det kostar ju inget för sonen. Och tågkortet har jag betalt.

I helgen är det ingen reklam för dottern att dela ut så hon är ledig.

På söndag ska vi fira dottern som fyllt 17 år i onsdags. För hennes farmor och farfar var/är sjuka och hennes kusiner ville inte gå till oss när det var 25 minus i onsdags.
Här ligger snön kvar och det är ett rejält lager och så vackert och kallt ute. I morse vid sju så glittrade det och knarrade så härligt när jag gick till garaget.

I natt får jag sängen för mig själv, då sambon har tagit ett nattpass, kl 18-06, på sitt extra jobb. Kanske kan jag sova lugnt då jag slipper hör honom klia  sin eksem.

//