Dan före dan….

Ja så är det julafton i morgon då. Barnen fick ner granen ifrån vinden tillslut och nu står den här och lyser. Jag har griljerat julskinkan. Sambon köpte en färdig kokt i går när han hämtat dottern i från skolavslutningen. Men idag var sambo och jag in till stan en sväng till på förmiddagen efter att jag arbetat sista dagen för i år. Sambon tog semester ifrån dag, men var sedan ändå tvungen att åka in och hämta sin arbetsbil på verkstan. Sedan stack han iväg till sitt extra knäck nu i eftermiddag/kväll.

Julafton blir tydligen till att fira hos svärisarna ute på landet som vanligt, och alla kommer dit. Men vi åker inte dit så tidigt då det ialla fall är så lång väntan till maten. Dottern vill hellre vara hemma. Men vi sticker nog dit efter Kalle Anka som vi alltid missar annars.

Min mor titta över och hon och min äldre bror har bestämt tidigt att de firar jul tillsammans (de är båda ensamstående) Min yngre bror arbetar så hans familj firar jul för sig som vanligt, med min brors svärisar).

Men det finns ju flera dagar av julen och då kanske man hinner träffa allihopa på min sida.

God jul och gott nytt 2010!

//

Mående efteråt…

Jag åkte iväg och arbetade då jag endast har ont i armen och senare fick jag lite huvudvärk. Jag har också känt mig lite konstig i vänster fot.

Sambon hade frossa vid midnatt men ingen feber i morse men han stanna hemma på förmiddagen och stack sedan till jobbet på eftermiddagen. Dottern hade ingen feber men ont i armen och benet vänster sida mest, om jag förstod henne rätt, så hon stanna hemma idag. Sonen mådde sämst av oss fyra. Han hade 37,9 graders feber i morse och  och vid lunchtid så hade han 38,5 graders feber.

Men nu har vi i alla fall vaccinerat oss.

Snön ligger kvar och det är ca 4 minus ute, och det har inte snöat något mer idag.

Det var en tuff dag i dag på jobbet, då det var julbord till barnen. De fick potatis, jansson, köttbullar, prinskorv, julskinka, rödbetssallad, sill och ägghalvor. Så det var inte en pyts utan ganska mycket att hålla reda på och så alla specialkoster. Men så fick jag slänga massor i komposten efteråt. Säcken var rejält tung ska jag säga. Snart går nog min rygg av då jag har ganska långt till miljöstugan.

Städningen var en dröm idag då det knappt var smutsigt alls i hallarna mot var det har varit hela hösten.

Jag hoppas verkligen att snön får ligga kvar till jul och helst över nyår.

Snöiga hälsningar!

//